Branża Przetwórstwa mięsnego

Zakłady, kontakt, zakres działalności

Zakłady przetwórstwa mięsnego.

MASARNIA

Wioletta i Bogdan Łepkowscy
18-400 Łomża, ul. Nowogrodzka 216

086 216-23-74

bogdan.lepkowski@wp.pl
Przetwórstwo mięsa, wyrób wędlin

zakład szkolący uczniów
„PODGÓRZE” s. j.

J. Hryniewicz, J. Starszyk

K. Zawadzki
18-400 Łomża, Podgórze 98

086 217-83-71; 086 217-82-29
Przetwórstwo mięsa, wyrób wędlin

zakład szkolący uczniów
Zakład Masarniczy

Mieczysław Kuzia
18-400 Łomża, Nowe Kupiski 140

086 217-91-88
Przetwórstwo mięsa, wyrób wędlin

zakład szkolący uczniów
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe DW

Waldemar Dymerski
07-410 Ostrołęka, ul. Nowa 14

O/ Mały Płock, ul. Kochanowskiego 11

086 279-13-02
Przetwórstwo mięsa, wyrób wędlin

zakład szkolący uczniów
Masarnia „FRAKFUTERKA”

Barbara Nerkowska
18-400 Łomża, ul. Nowogrodzka151 A

086 216-34-22
Przetwórstwo mięsa, wyrób wędlin

zakład szkolący uczniów